17 Ιανουαρίου 2017

50 posts and a giveaway!!!

Οταν πατησα το κουμπι "δημοσιευση" για την πρωτη μου αναρτηση δε φανταζομουν ποτε το μαγικο ταξιδι που ξεκινουσε τοτε. Ενα ταξιδι που ακομα συνεχιζει να φερνει στο δρομο μου και καινουριους φιλους, αξιολογες συνεργασιες, συγκινητικες στιγμες κι αλλαγες σε εμενα την ιδια που δεν το φανταζομουν. Το blogging με κανει να θελω να γινομαι διαρκως ολο και καλυτερη. Καλυτερη μανα... καλυτερη...νοικοκυρα... καλυτερη blogger...καλύτερη δασκάλα και καλύτερη συνεργατιδα...

Ετσι λοιπον σε λιγοτερο απο 9 μηνες δημοσιευσα 50 αναρτησεις και νιωθω πως εχω ακομα να μαθω πολλα!!! Για να γιορτασουμε τις 50 αυτες αναρτησεις ετοιμασα εναν διαγωνισμο που ειμαι σιγουρη πως θα σας αρεσει παρα πολυ. Το ξερω οτι σας αρεσουν πολυ κι εκτιματε ιδιαιτερα τα χειροποιητα πράγματα.

Χάρτινο GIVEAWAY




Ετσι λοιπον η Ελενη απο το βιβλιοπωλειο "Χάρτινο" ετοιμασε για εσας μια υφασματινη tote bag ζωγραφισμενη απο την ιδια...

Τι πρέπει να κανετε λοιπον για να λαβετε μερος στο διαγωνισμο...
✔Like στη σελιδα της Busy mama's Corner στο Facebook.
✔Like στη σελιδα του "Χάρτινου" στο Facebook.
✔ Σχολιάστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού και προσκαλέστε (tag) έναν φίλο σας να μάθει για το διαγωνισμό!

Προαιρετικά κοινοποιησε τη φωτο του διαγωνισμου και ακολουθησε με στο Instagram.

Χάρτινο GIVEAWAY


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από την Τρίτη 17/1/2017 έως και την Τετάρτη 25/1/1/2017 τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama's Corner όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλεί το δώρο . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6. Αν ο νικητης κατοικει εντος Αθηνων θα παραλαβει ο ιδιος το δωρο του απο το βιβλιοπωλειο της Ελενης, αν κατοικει επαρχια τοτε θα το στειλει η Ελενη με εξοδα δικα της.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για οτιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.


Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama...

Facebook Busy Mama's Corner
Instagram @busy_mamas_corner


Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama's Corner!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.

6 σχόλια:

  1. Υπέροχη η τσαντούλα Έλενα! ευχαριστούμε πολύ πολύ! Σου εύχομαι πολλές ακόμα όμορφες αναρτήσεις στο μπλογκοσπιτάκι σου! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι φίλη μου να είσαι τυχερή!!! Είναι πράγματι πολύ όμορφη και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

      Διαγραφή
  2. Elena μου εύχομαι και στις 5000 αναρτήσεις! Κι έγω έτσι νιώθω για το μπλόγκινγκ και μακάρι να μην το χάσουμε ποτέ. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλη μου φίλη μου αγαπημένη!!! Να'σαι καλά για τις ευχές!!! Δε μας φοβάμαι...έχουμε μπόλικη από την καλή την τρέλα εμείς!!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα χιλιάσεις τα post σου, Ελενάκι! Τη λάτρεψα αυτήν την τσάντα γιατί φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι! Γεια στα χέρια της δημιουργού!
    Maria Ifadopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © Busy Mama's Corner. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design